Hösten är igång på allvar och vad är inte roligare än att åka ut på lokala äventyr?

 

Oavsett ifall du är nybörjare eller erfaren kanotist så finns det turer som passar dig. Valet av kajak är också avgörande för den totala upplevelsen. Paddla aldrig själv, och ha en plan för hur du ska hantera en kantring. Ha alltid flytväst och packa med varma och torra kläder. Oavsett om du tar dig runt de lummiga Småälvarna och Innerviksfjärden för att titta på fåglar eller lastar ur i Kågehamn för att paddla ut till Storhällans gästbrygga på Bastuholmen är Volvos smidiga kajakhållare ett självklart val för att på ett säkert & smidigt sätt frakta din kajak.

Tidigare pris 2 200 kr

Nu 1 795 kr

 

 

 

 

 

Det finns massor att se och uppleva från cykelsadeln. Skellefteå Bike Arena som är Skandinaviens största cykelpark, Bygdsiljum Bike Park med liftburen downhillcykling är givna tips för den som älskar fart och utmaningar. Men det finns också massor för stig- och landsvägscyklisten med upplevelser kring t.ex Lövånger och Burträsk. Varför inte en tur i Kalvträsk naturreservat? Nybörjare som veteran – i  Skellefteå finns något för alla både på mountainbike, dirtbike eller landsvägscykel. Håll bakluckan fri och lasta cykeln på taket istället med hjälp av Volvos Aluminium cykelhållare

Tidigare pris 1 180 kr

Nu 995 kr

 

 

 

 

 

Golf på Rönnbäcken, tälta i Jörn, shopping i Centrum eller vandring längs Furuögrundsleden. Se till att få med allt ni kan tänkas behöva, och ta med hela familjen. Med en takbox på bilen rymmer man det lilla extra för att kunna höja sin upplevelse.

Takbox Design By Volvo Tidigare 12 900 kr Nu 11 900 kr
Takbox Space Design 420 Tidigare 7 200 kr Nu 6 195 kr
Takbox Space Design 520 Tidigare 8 230 kr Nu 7 195 kr

 

 

Kontakta vår butik på 0910 73 85 60 för att se vad som passar just din bil!