Jobba hos oss

/Jobba hos oss
Jobba hos oss 2018-08-24T14:56:44+00:00

Att jobba hos oss

På Forslunds i Skellefteå finns det många olika arbeten. Allt från administratörer, bil- och butikssäljare, lagerarbete, rekondpersonal till plåtslagare och bilmekaniker. Du är välkommen att skicka in ditt CV för framtida behov.

Kontaktuppgifter till våra avdelningschefer hittar du här: Kontakt

Väl mött!

Vi söker just nu:

Ekonomiassistent till ADMINISTRATIONEN

Gillar du att arbeta med siffror och service? Ser du det dessutom som en kul utmaning att lösa företagsekonomiska problem?

Som kontorist hos oss arbetar du exempelvis med bokföring, utbetalningar, skatter och underlag för bokslut. Arbetsuppgifterna varierar och kan vara mycket breda. Som person måste du vara mycket noggrann, serviceinriktad och tycka om att arbeta med siffror.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är varierande men mest administrativa.

  • Administration och hantering av leverantörsfakturor
  • Kundreskontra
  • Krav och inkasso
  • Växeltelefoni
  • Ditt jobb innefattar bland annat kassaredovisning, bokföring, kreditupplysning, fakturering,
    inkassoärenden och deklarationer.

Kompetenskrav

Vi söker en ansvarsfull, självständig och ordningsam kontorist som kan hantera telefonkontakter, e-post, fakturering via dator och bokföring etc.

Du bör ha erfarenhet av kassaredovisning, kundreskontra, bokföring, kreditupplysning, fakturering, inkassoärenden och deklarationer samt ha god kommunikationsförmåga på svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Du ska ha datorvana, ordningssinne och trivas med en omväxlande, tidvis stressig miljö och ha förmågan att prioritera och få saker gjorda i rätt tid och med kunden i fokus.

Anställningsform, omfattning & placering

Anställningen är tillsvidare och på heltid på Forslunds i Skellefteå, Tjärnvägen 7.

Sänd din ansökan med CV och referenser senast den 1 september till:

Forslunds i Skellefteå AB att: Jakob Eriksson
Box 746, 931 27 Skellefteå

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt

Frågor om tjänsten besvaras av:

Jakob Eriksson
Ekonomichef
Forslunds i Skellefteå AB

0910 73 85 01 & 070 2289240

jakob.eriksson@forslunds.se

Facklig representant: Pär Backlund, Unionen, 0910 – 73 85 62

Vi söker också en:

Personlig Servicetekniker RENAULT

Har du fordonsteknisk utbildning och är en serviceinriktad person? Intresserad av ny teknik och har goda kunskaper och intresse inom felsökning och el-diagnostik. Då är det kanske dig vi söker!

Forslunds satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi en Renaulttekniker då vår nuvarande närmar sig pensionering. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Renaulttekniker utför du felsökning, diagnosticerar och utför reparationer. Genom ditt engagerade och yrkesmässiga förhållningssätt får du alltid kunden att känna sig professionellt bemött.

Kompetenskrav

Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, samt B-körkort. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med felsökning i fordon. Vi ser det meriterande om du tidigare har arbetat som personlig servicetekniker eller i en liknande roll.

Personliga egenskaper

Du har ett intresse för service och sätter kunden i fokus. Du är noggrann och kvalitetsmedveten – Du vill alltid leverera ett arbete med högst möjliga kvalitet. Du är en kommunikatör som har förmåga at prata med alla typer va kunder. Forslunds värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete.

Anställningsform, omfattning & placering

Anställningen är tillsvidare och på heltid på Forslunds i Skellefteå, Tjärnvägen 7.

Facklig representant: Kjell Sundström, IF Metall, 0910 – 73 85 28

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt till Jonas.staflund@forslunds.se

Frågor om tjänsten besvaras av:

Jonas Staflund
Servicemarknadschef
Forslunds i Skell efteå AB
0910 73 85 02