Att jobba hos oss

På Forslunds i Skellefteå finns det många olika arbeten. Allt från administratörer, bil- och butikssäljare, lagerarbete, rekondpersonal till plåtslagare och bilmekaniker. Du är välkommen att skicka in ditt CV för framtida behov.

Kontaktuppgifter till våra avdelningschefer hittar du här: Kontakt

Väl mött!

Vi söker just nu:

Personlig Servicetekniker RENAULT

Har du fordonsteknisk utbildning och är en serviceinriktad person? Intresserad av ny teknik och har goda kunskaper och intresse inom felsökning och el-diagnostik. Då är det kanske dig vi söker!

Forslunds satsar på tillväxt och behöver fler engagerade medarbetare. Nu söker vi en Renaulttekniker då vår nuvarande närmar sig pensionering. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Renaulttekniker utför du felsökning, diagnosticerar och utför reparationer. Genom ditt engagerade och yrkesmässiga förhållningssätt får du alltid kunden att känna sig professionellt bemött.

Kompetenskrav

Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, samt B-körkort. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med felsökning i fordon. Vi ser det meriterande om du tidigare har arbetat som personlig servicetekniker eller i en liknande roll.

Personliga egenskaper

Du har ett intresse för service och sätter kunden i fokus. Du är noggrann och kvalitetsmedveten – Du vill alltid leverera ett arbete med högst möjliga kvalitet. Du är en kommunikatör som har förmåga at prata med alla typer va kunder. Forslunds värdesätter högt att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team-arbete.

Anställningsform, omfattning & placering

Anställningen är tillsvidare och på heltid på Forslunds i Skellefteå, Tjärnvägen 7.

Facklig representant: Kjell Sundström, IF Metall, 0910 – 73 85 28

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt till Jonas.staflund@forslunds.se

Frågor om tjänsten besvaras av:

Jonas Staflund
Servicemarknadschef
Forslunds i Skell efteå AB
0910 73 85 02

Vi söker just nu även:

Transportbilsmekaniker
Har du ett stort intresse för service och motiveras av att alltid hitta bästa möjliga lösning för varje kund? Har du dessutom en utbildning inom fordonsteknik är det garanterat dig vi söker.

Forslunds växer och satsar på att bli ännu större. Vi söker därför fler skickliga och engagerade servicetekniker/mekaniker som vill vara med oss på resan.
Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter!

Huvudsakliga arbetsuppgifter  

Som transportbilsmekaniker hos Forslunds har du ett omväxlande arbete där du utför service, felsökningar och bilreparationer. Genom ditt engagerade och yrkesmässiga förhållningssätt får du alltid kunden att känna sig professionellt bemött.
Du ansvarar för hela processen: från tidsbokning till att bilen är klar för avhämtning.

Kompetenskrav

Du har fordonsteknisk utbildning och arbetslivserfarenhet, samt B-körkort.

Personliga egenskaper

  • Trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete.
  • God kommunikatör som har förmåga att prata med olika typer av kunder.
  • Har hög arbetskapacitet och förmåga att arbeta självständigt.
  • Forslunds värdesätter att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team- arbete.Välkommen med din ansökan!

Frågor om tjänsten och ansökan besvaras av:

Jonas Staflund
Servicemarknadschef
Forslunds i Skellefteå AB
0910 73 85 02