Låt dig förföras av den kraftfulla designen

Atletisk profil, robust frontparti, LED Pure Vision-ljussignatur, strama linjer med framträdande krominslag. Koleosen vidgar dina vyer. Med en unik blandning av prestanda, elegans och en självsäker design väcker den habegär – för att i nästa stund överträffa förväntningar

 

Renault Koleos är utrustad med en mängd tekniska lösningar som markerar början på en ny era av modernitet, komfort och säkerhet. Teknik som är till för att underlätta för dig som förare. Koleos håller sig på alerten och analyserar hela tiden körsituationen för att kunna varna eller hjälpa föraren när det behövs. Ligg steget före med smarta lösningar som aktiv nödbromsning, döda vinkel-varning, starthjälp i backe och handsfree-parkering

Kör tryggt med nya generationens andre pilot.

Visio System med kamera i den övre delen av vindrutan varnar dig på tre sätt:

  • Trafikskyltsavläsning med fortkörningsvarning
  • Filbytesvarning
  • Automatisk hel-/halvljus

Bakom ratten på en Koleos börjar en spännande upptäcksfärd i teknikens värld fram genom alla typer av vår världs terräng. Smarta förarstödsystem underlättar körningen och chansen att upptäcka och njuta av sensationell ljudkvalitet med ljudsystem från Bose. Utrustning och prestanda för både stadsäventyr och turer långt bortom grusvägens slut.

Den perfekta världen

Nya Koleos tänker stort. Här finns gott om plats för dig och dina passagerare. Skön skålad förarstol omfamnar och panoramatakluckan ger nya perspektiv på världen. Så här upplevs SUV-äventyret bäst – insvept i en känsla av välbefinnande.

Zen

Standardutrustningen innehåller bland annat klädsel i textil med förstärkningspaneler i konstläder, Eco-läge för effektiv körning, eluppvärmd ratt och 17-tumshjul.

Intens

Den lyxiga utrustningsnivån Intens har automatisk hel/halvljus, 8,7″ pekskärm till R-Link2, 18-tumshjul, modulärt lastgolv och anpassningsbar innerbelysning.

 

Sömlös körupplevelse

Renault Koleos finns med fyra olika dieselmotorer, varav två har fyrhjulsdrift. Under den polerade ytan klappar ett äkta SUV-hjärta. Varje dag kan bli ett äventyr med upptäcktsfärder långt bortom grå vardagsasfalt.

Energy dCi 175 4WD

Med ett vridmoment på 380 Nm i 2000 varv bjuder denna dieselmotor på kraftfulla accelerationer och en körglädje som känns. Har en snittförbrukning på 5,3 liter / 100 km i blandad körning och ett utsläpp på 140 Co2 g/km. Bekräfta spontaniteten och upptäckarglädje med Renaults 4×4-teknik. Välj drivning själv och få en bil som är lika lydig och lättkörd på jord, snö och sand som den är på vanlig asfalt.

Energy dCi 175 X-Tronic

Samma motor som ovan men med den nya automatväxellådan som är följsam och alert utan dippar i vridmomentet. Håller optimalt motorvarv och har även ett 7-växlat manuellt läge. Har 177 hk och en snittförbrukning på 5,4 liter / 100 km.

Energy dCi 175 X-Tronic 4WD

Koleos mest fullmatade motor med både fyrhjulsdrift och automatlåda. Fyrhjulsdriften kallas All Mode 4×4-i där du själv väljer körläge: Auto, Lock eller 4×2 och ger full kontroll i alla typer av terräng. I Auto väljer bilen själv utifrån terrängen när fyrhjulsdriften ska gå in och vridmomentet fördelas automatiskt mellan fram- och bakhjul. För att ha permanent fyrhjulsdrift och konstant fördelning av vridmomentet så används Lock. Detta fungerar upp till 40 km/h och går sedan automatiskt över till Auto-läge. I 4×2 driver endast framhjulen, utmärkt vid landsvägskörning och optimerar förbrukningen.