Ditt nästa äventyr börjar här

Inspirerad av världens tuffaste seglingstävling kombinerar V90 Cross Country Volvo Ocean Race äkta allroad-prestanda och allväderskapacitet med smarta, genomtänkta funktioner och tillbehör som gör ditt nästa äventyr ännu bättre. Specialfärger och unika dekorlister ger bilen en unik identitet.

V90 CROSS COUNTRY VOLVO OCEAN RACE från 577.900:-

Mångsidighet. Den nya lyxen. Förberedd för äventyr, praktisk och rakt igenom lyxig.

Byggd för att vara praktisk

Lyx möter användbarhet

Stolsöverdragen, de vattenfasta mattorna och det robusta, vattenavstötande golvet i lastutrymmet hjälper till att skydda interiören från smutsiga kläder och utrustning.

Smart förvaring & rengöring när du är på språng

En vattentät förvaringspåse håller kläderna torra och gör att våta plagg inte blöter ner. Näten i lastutrymmet håller dina prylar på plats och förhindrar att de glider runt under färd.

V90 Cross Country Volvo Ocean Race levereras med en lätt, portabel rengöringsapparat* för rengöring av fritidsutrustning. *Tillgänglig på utvalda marknader.

Lasta mer, håll stilen

En takbox i Crystal White, samma färg som bilen är lackerad i, finns som tillval. Takboxen levereras inklusive nyckel i färgen Flare Orange och ett lastsäkringsnät.

Unika detaljer

Kombinationen av lacken Crystal White, dekorlister i färgen Kaolin Grey och interiördetaljer i kontrastfärgen Flare Orange är exklusiv för V90 Cross Country Volvo Ocean Race, liksom klädseln och det vattenavstötande golvet i bagageutrymmet.
En ljusstark LED-lampa som är integrerad i bakluckan lyser upp området under den öppna bagageluckan, och i handskfacket finns det en kraftfull och mycket hållbar LED-ficklampa tillverkad i svart flygplansaluminium och som har tre effektlägen.
Till och med de vattenavstötande mattorna har specialdesignats för V90 Cross Country Volvo Ocean Race.