Nya Volvo XC40

En kompakt SUV, rik på innovation och konstruerad för stadsliv med en uttrycksfull design, smart förvaring och intelligent teknik. Exteriört influerad av science fiction-filmer och konsumentelektronik.

Volvo XC40 är en ny slags Volvo. Men, precis som alla Volvos bilar, är den utvecklad med människan i fokus. Design och innovation som ger dig en enklare vardag. Bilen skapar förtroende då föraren sitter högre upp med perfekt sikt. Dynamiska köregenskaper och följsam styrning gör att du alltid upplever kontroll.

En helt ny och unik Volvo.

Utrustningsnivåer

Alla versioner av Volvo XC40 är välutrustade och har till exempel LED-strålkastare med aktivt helljus, tvåzoners klimatsystem, Sensus infotainment och självklart Intellisafe med City Safety.

Volvo XC40 i siffror

13: Ljudsystemet Harman Kardon Premium Sound har som mest 13 högtalare för ett perfekt balanserat och kraftfullt ljud.

479: Hela 479 liters lastvolym upp till bakre ryggstödens överkant innebär att Volvo XC40 har ett av de största lastutrymmena i klassen.

9: Sätt din personliga prägel med någon av de nio olika lättmetallfälgarna från 17 till 21 tum.

360: Parkeringskamera 360° visar området närmast bilen ur ett fågelperspektiv och gör det enkelt att parkera.

Momentum Intro

Standardutrustningen innehåller bland annat Digital förardisplay  12,3″ med Sensus Connect High Performance 9″ , Positionsljus, LED ”Tors Hammare”, elmanövrerad baklucka och 18-tumshjul.

R-Design Intro

Dynamiska R-Design bjuder på mattsvarta 18-tumshjul, sportchassi, komfortstolar med läder/nubuckklädsel, Svart grill med ribbor i rutmönster och Silkmetal-ram

Smarta lösningar

Inga fler kablar. Volvo XC40 har ett förvaringsutrymme på tunnelkonsolen där en mobiltelefon kan förvaras och laddas trådlöst, vilket skapar ordning och reda och gör den lätt att nå. Telefonen ligger inom räckhåll så att du enkelt kan ta upp den eller snegla på den vid behov.

Den högre sittpositionen och en förarmiljö med ren och logisk utformning ger dig fullständig kontroll. Vackra detaljer och noggrant utvalda material är vad som utmärker äkta svenskt hantverk.