En småbil med hög stilmedvetenhet

Nya Dacia Sandero bjuder på flera design-nyheter. Låt blicken vandra hela vägen från den nya kromade grillen och de stora strålkastarna, vidare till baklyktorna. Ta in Dacias nya ljussignatur, dynamisk, modern och trendsättande. Detta är en bil att möta framtiden i!

Dacia Sandero

En småbil med stor designkänsla

Dacia Sandero är den perfekta småbilen för alla som söker det lilla extra utan att lägga ut en förmögenhet. Varför köpa och köra en begagnad bil när du kan köra en Dacia Sandero?

Just nu kan vi erbjuda Dacia Sandero 0,9 TCe 90 Ambiance för 1148 :- / månaden med ett garanterat restvärde på 40%.*
Bilen är utrustad med: textilklädsel, komfortpaket, AC & ljudanläggning, farthållare/begränsare samt reservhju..
Dessutom med snabb leverans inom två veckor från försäljningsdatum.

För Dacia Sandero finns även specialversionen Stepway. Dacia Sandero Stepway har en personlighet som syns. Ny, uttrycksfull kylargrill i krom, omritade linjer, nya strålkastare och omarbetade bakljus med Dacias nya ljussignatur. Designen är kaxigare och har tydliga SUV-drag.

Sandero Stepway är en otroligt prisvärd crossover som både har karaktär och stil. Stepway är utrustad med längsgående takbågar och främre och bakre skydd i silver, 16-tums designfälgar i mörkgrå metallic och dimstrålkastare för att nämna några egenskaper som gör denna modell till en riktig äventyrare. Med specialklädsel och att markfrigången är förhöjd med 4 cm får du ett lite annat perspektiv på tillvaron som gör att du ser mer och att när du passerar så passerar du inte obemärkt förbi – precis så som det ska vara.

Sandero Stepway har inte bara ett attraktivt yttre, utan är också fullmatad med användbar teknik. Multimediasystemet Media Nav, integrerad backkamera (som tillval), starthjälp i backe, fönsterhiss med pulsfunktion på förarplatsen, farthållare/fartbegränsare… Sandero Stepway är fylld av den teknik som behövs för en skönare och säkrare åktur.

Just nu kan vi erbjuda Dacia Sandero 0,9 TCe 90 Stepway för 1253 :- / månaden med ett garanterat restvärde på 40%.*

Bilen är fullt utrustad och har bland annat: Textilklädsel, Media Nav 2 & AC, Farthållare/begränsare & reservhjul

Dessutom med snabb leverans inom två veckor från försäljningsdatum.

*Gäller vid kontantinsats på minst 20%

Ring Dennis Hjelte 0910-73 85 11 för mer info