Med appen CarPay förenklas bilekonomin

 

CarPay skapar ännu mer värde för alla som har Volvokort och Renaultkort. I CarPay kan du ansöka om och aktivera nytt kort och får sedan enkel och tydlig översikt över hela din bilekonomi. Har du redan ett kortkonto loggar du in och kan se allt från saldo och korttransaktioner till sparkonto, billån, leasing, lokala erbjudanden och inte minst intjänad bonus.

Upptäck ett smartare sätt att tanka

Nu kan du även betala din tankning på Tanka med CarPay. Du slipper använda kortet och får kvittot direkt i mobilen. Enkelt. Och smart.

 

Dina bonuscheckar samlas också i CarPay och du kommer enkelt åt dem direkt i mobilen. I CarPay kan du lösa in dina bonuscheckar mot drivmedel när du tankar på Tanka. Summan på din inlösta bonuscheck dras av från din nästa tankning och syns på nästa faktura.

Läs mer på carpay.se.

Ladda ner CarPay i App Store eller på Google Play

Det här är delar som är unikt för vårt kort. Läs mer om Volvokortets fördelar på www.volvofinans.se. Där kan du se en enkel kostnadsuppföljning på ditt konto, se aktuella kampanjer m.m.