AC-Service

Håll din luftkonditionering (AC) fräsch genom att rengöra med jämna mellanrum. Det samlas lätt fukt, damm och bakterier i systemet. Bakterierna sprider sig sedan via luften som cirkulerar i bilen. Vi kontrollerar också att din AC kyler som den ska med rätt temperatur och är fri från läckage.

När behöver jag AC-rengöring?

Du vet att det är dags att rengöra luftkonditioneringen om din bil ofta står parkerad utomhus eller om du titt som tätt kör korta sträckor med din bil. Då utsätts luftkonditioneringen lätt för smuts och bakterier som kan leta sig in i systemet.

När du rengör din bil hos Forslunds hjälper vi dig att ta bort bakterier, pollen, damm och nikotin vilket minskar risken för allergiska besvär. Vi hjälper dig även att avlägsna obehagliga lukter som kan finnas i kupén och i bilen för att din bil ska kännas så fräsch och ny som möjligt.

Alla våra tekniker som arbetar med AC är certifierade av INCERT (länk incert.se). De är dessutom specialiserade på Volvo och Renaults AC-system, som i dagens bilar är ett samspel mellan bilens elektroniska styrsystem och själva kylanläggningen.

Pris AC-rengöring

  • I samband med service från 701:-
  • Ordinarie pris från 1 591:-

Behöver din AC repareras tar du kontakt med din personlige servicetekniker för prisuppgift.