För att förbättra dina utsikter.

En modern vindruta ska inte bara skydda mot väder och vind. Den är också en ytterst viktig del av bilens helhet, då den både är integrerad med säkerhetsburen och fungerar som stöd för passagerarsidans krockkudde. För att kunna bevara våra höga säkerhetskrav är det viktigt att vindrutan är av rätt kvalitet och korrekt installerad. Eftersom att vi alltid använder Volvo Original vindruta och Volvo Original vindrutelim kan du vara säker på att karossen behåller sin stabilitet och att vidhäftningen av rutan är lika stark som när din bil var ny.

Vid byte av vindruta med Volvia-försäkring är din självrisk som privatperson 1600:-. Vid lagning av stenskott är den 100:-.

Har du fått stenskott, sprickor eller skador på bilrutorna får du ersättning för laga det om bilen är minst halvförsäkrad.​ För att förhindra stora sprickor i rutan bör du laga den så snabbt du kan.

Om du fått ett stenskott i den gröna zonen kan rutan lagas. Sitter skadan i de röda fälten måste rutan bytas. Har du fått stenskott i det gula fältet gör verkstaden en bedömning från fall till fall vilket som är den säkraste lösningen.

Vår plåtverkstad reparerar Volvo, Renault, Mitsubishi, Mazda och Suzuki med moderna metoder och utrustningar.

Vid byte av vindruta med Volvia-försäkring är din självrisk som privatperson 1600:-. Vid lagning av stenskott är den 100:-

Kontaktinformation glasverkstad:

Christer Näslund

Kundmottagare/ Teamleader
Telefon 0910-73 85 42
Klicka för E-post