Att jobba hos oss

På Forslunds i Skellefteå finns det många olika arbeten. Allt från administratörer, bil- och butikssäljare, lagerarbete, rekondpersonal till plåtslagare och bilmekaniker. Du är välkommen att skicka in ditt CV för framtida behov. Kontaktuppgifter till våra avdelningschefer hittar du här: Kontakt

Väl mött!

Vi söker just nu:

Forslunds i Skellefteå representerar tre starka varumärken: Volvo, Renault och Dacia personbilar/lätta transportbilar. Vi är även representanter för Tanka drivmedel och Tvätta biltvätt. Forslunds har 52 anställda och omsätter ca 250 milj.  Vi är väletablerade i Skellefteå med över 95 år i branschen.

Teamleader Bildelar

Då två av våra trogna kollegor går i pension under hösten så söker vi nu efter nya medarbetare att stärka vår arbetsplats med.

– Är du positiv, ordningsam, ansvarstagande och har kunden i fokus?
– Vill du arbeta med personbilar och dess reservdelar i verkstad och butik med trevliga arbetskamrater?

Ditt huvudsakliga uppdrag är att ansvara för bildelsteamet och tillgodose våra interna och externa kunder med de specifika behov av reservdelar, tjänster och produkter som dyker upp.

Tillsammans med servicemarknadschefen ansvarar du för att avdelningen uppnår fastställda mål, följer företagets affärsidé och kvalitetssystem samt eftersträvar företagets riktlinjer och rutiner vad gäller miljö och arbetsmiljö.

Som person är det viktigt att du är bekväm att arbeta med människor, deras behov och krav. Du är tydlig, strukturerad och kan arbeta mot omgivningens önskemål. Arbetet i sig är väldigt omväxlande med många utmaningar och problemlösning. Du har ett eget driv, är beslutsfattande och har en stor kundfokusering.

Du ansvarar för den lokala marknadsföringen av företagets bildelar, biltillbehör och övriga produkter inom fordonsbranschen.

Kompetenskrav:
För arbetet krävs ekonomisk förståelse då du är delaktig i att upprätta avdelningens budget tillsammans med företagsledningen samt ansvarar för att denna följs vid inköp av varor och tjänster.

Du har god datorvana, då all reservdelshantering och fakturering sker i vårt affärssystem Tacdis samt elektroniska reservdelskataloger. Även kunskaper inom Office-produkterna är nödvändigt då många rapporter och underlag hanteras med dessa.

Har du ett tekniskt intresse i grunden underlättar det när du ska söka igenom sprängskisser efter reservdelar. Tidigare arbete med liknande arbetsuppgifter är meriterande.

Forslunds strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Anställningsform: heltid fast.

Kontaktuppgifter för detta jobb
Vid frågor kontakta

Jonas Staflund, Servicemarknadschef,

tfn 0910-738502.

Skicka in ditt CV & Personliga brev till

Mail: Jonas.staflund@forslunds.se

Sista ansökningsdag är 2020-07-31. Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Vi söker just nu även:

Transportbilsmekaniker
Har du ett stort intresse för service och motiveras av att alltid hitta bästa möjliga lösning för varje kund? Har du dessutom en utbildning inom fordonsteknik är det garanterat dig vi söker.

Forslunds växer och satsar på att bli ännu större. Vi söker därför fler skickliga och engagerade servicetekniker/mekaniker som vill vara med oss på resan.
Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter!

Huvudsakliga arbetsuppgifter  

Som transportbilsmekaniker hos Forslunds har du ett omväxlande arbete där du utför service, felsökningar och bilreparationer. Genom ditt engagerade och yrkesmässiga förhållningssätt får du alltid kunden att känna sig professionellt bemött.
Du ansvarar för hela processen: från tidsbokning till att bilen är klar för avhämtning.

Kompetenskrav

Du har fordonsteknisk utbildning och arbetslivserfarenhet, samt B-körkort.

Personliga egenskaper

  • Trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete.
  • God kommunikatör som har förmåga att prata med olika typer av kunder.
  • Har hög arbetskapacitet och förmåga att arbeta självständigt.
  • Forslunds värdesätter att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team- arbete.Välkommen med din ansökan!

Frågor om tjänsten och ansökan besvaras av:

Jonas Staflund
Servicemarknadschef
Forslunds i Skellefteå AB
0910 73 85 02