Att jobba hos oss

På Forslunds i Skellefteå finns det många olika arbeten. Allt från administratörer, bil- och butikssäljare, lagerarbete, rekondpersonal till plåtslagare och bilmekaniker. Du är välkommen att skicka in ditt CV för framtida behov. Kontaktuppgifter till våra avdelningschefer hittar du här: Kontakt

Väl mött!

Vi söker just nu:

Forslunds i Skellefteå representerar tre starka varumärken: Volvo, Renault och Dacia personbilar/lätta transportbilar. Vi är även representanter för Tanka drivmedel och Tvätta biltvätt. Forslunds har 52 anställda och omsätter ca 250 milj.  Vi är väletablerade i Skellefteå med över 95 år i branschen.

Transportbilsmekaniker
Har du ett stort intresse för service och motiveras av att alltid hitta bästa möjliga lösning för varje kund? Har du dessutom en utbildning inom fordonsteknik är det garanterat dig vi söker.

Forslunds växer och satsar på att bli ännu större. Vi söker därför fler skickliga och engagerade servicetekniker/mekaniker som vill vara med oss på resan.
Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter!

Huvudsakliga arbetsuppgifter  

Som transportbilsmekaniker hos Forslunds har du ett omväxlande arbete där du utför service, felsökningar och bilreparationer. Genom ditt engagerade och yrkesmässiga förhållningssätt får du alltid kunden att känna sig professionellt bemött.
Du ansvarar för hela processen: från tidsbokning till att bilen är klar för avhämtning.

Kompetenskrav

Du har fordonsteknisk utbildning och arbetslivserfarenhet, samt B-körkort.

Personliga egenskaper

  • Trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete.
  • God kommunikatör som har förmåga att prata med olika typer av kunder.
  • Har hög arbetskapacitet och förmåga att arbeta självständigt.
  • Forslunds värdesätter att du är en samarbetsvillig person som förstår värdet av bra team- arbete.Välkommen med din ansökan!

Frågor om tjänsten och ansökan besvaras av:

Jonas Staflund
Servicemarknadschef
Forslunds i Skellefteå AB
0910 73 85 02