Nybilar och kampanj

I 90 år har Volvo byggt bilar för människor som bryr sig om andra människor. Den första Volvon rullade av produktionslinjen i Göteborg 1927 och sedan dess har bilmärket gått från styrka till styrka och skapat innovationer på världsnivå längs vägen. Volvo är ett globalt varumärke med tillverkning i Sverige, Belgien och Kina – med nya planer att öppna i USA och Indien. Volvo Car Group tillverkar ett stort utbud av bilar: sedaner, cross country, kombivagnar och lyxiga SUVar.

Volvo XC40

En kompakt SUV. Den har stor personlighet med många smarta funktioner, avancerad teknik och finns dessutom som både laddhybrid och ren elbil.

Från 282 900 kr

Volvo XC60

Världsledande säkerhet. En kombination av aktiva och passiva säkerhetsfunktioner skyddar både dig och människorna runt om.

Från 409 900 kr

Volvo S60

En sportig sedan. Imponerande köregenskaper, användarvänlig teknik och välbalanserat chassi omdefinierar vad sportighet faktiskt handlar om.

Från 456 000 kr

Volvo V60

Familjens favorit. Förstklassig säkerhet, hög komfort, rymligt lastutrymme och sportig design gör den till familjens favorit.

Från 357 000 kr

Volvo V90

Med plats för allt. En rymlig kupé, stort lastutrymme, världsunika säkerhetssystem och förstklassig komfort. Gjord både för lugn stadskörning och äventyrliga familjesemestrar.

Från 399 900 kr

Volvo XC40 Recharge

Vår första helt elektrifierade SUV. Designad för att ge dig en riktigt bra körupplevelse idag. Och för att skydda din framtid.

Från 699 000 kr

Volvo XC90

Elegans för den stora familjen. En avancerad SUV med säkerhetssystem i världsklass. Elegant, säker och har plats för upp till sju personer.

Från 669 000 kr

Volvo S90

En sofistikerad sedan. Volvos tolkning av modern lyx. Rymlig kupé, stilren design och senaste tekniken inom säkerhet och underhållning.

Från 429 000 kr.

V60 Cross Country

Redo för äventyr. Robust och pålitlig för alla situationer, så du kan upptäcka mer. Högre markfrigång, högkvalitativa material, fyrhjulsdrift och avancerad förarassistans.

Från 424 000 kr

Volvo V90 Cross Country

Äventyret är nära. Byggd för att ta dig dit du vill. Hög markfrigång, fyrhjulsdrift  och avancerade säkerhetssystem gör att du kan ta dig dit du vill, när du vill.

Från 468 000 kr