Prenumerera på en bil som rullar, enkelt och utan överraskningar.

Med ett serviceavtal fungerar din bil problemfritt till en fast summa per månad. Oavsett om du har företagsbil eller kör privat, ger serviceavtalet bättre kontroll på kostnaderna och ett enklare bilägande. Upptäck ett smartare sätt att serva bilen!

Bättre kontroll på bilägandet

Den mest uppenbara fördelen med serviceavtal är att du slipper överraskningar. Istället för en större utgift, betalar du en lägre, fast summa i månaden. Serviceavtalet skyddar dig också mot eventuella kostnadsökningar, vilket gör det enkelt att budgetera och följa upp. Du kan också smidigt baka ihop servicen med övriga bilkostnader.

Din bil värderas högre

När du servar din bil i Forslunds verkstad är du garanterad Originaldelar, perfekt anpassade för just den modellen. Det säkerställer att bilen fungerar optimalt och håller länge, något som även en framtida köpare värdesätter och ofta är beredd att betala extra för. Att bilen blir mer attraktiv bidrar också till ett högre restvärde och därmed lägre totalkostnad.

Enklare och bekvämare

Du kan vända dig till ett enda ställe med allt som rör bilägandet. Enkelt och bekvämt för dig, och kör du tjänstebil blir det dessutom tidseffektivt och lönsamt för företaget.

Serviceavtal – snabbfakta

• Ett serviceavtal tecknas över 12, 24 eller 36 månader.

• Avtalet kan förnyas löpande ända upp till 45 000 mil.

• Priset baseras på avtalsnivå, bilmodell och årlig körsträcka.

• Totalkostnaden motsvarar att betala allt vid servicetillfället.

• Servicen utförs hos den återförsäljare där avtalet tecknats.

Tillvalen tar hand om allt

Om du vill göra ditt bilägande ännu mer bekymmersfritt så finns vårt Service- & reparationsavtal, som även inkluderar reparationer av fel eller skador orsakade av normalt slitage.

Vi erbjuder också ett flertal ytterligare praktiska tjänster som verkstadshyrbil, däckhotell inklusive förvaring, tvätt vid service och rikstäckande service.

kontakta Jonas Staflund 0910-738502 eller Peter Ahlard 0910-738524 för mer information och prisuppgifter.

Peter Ahlard

Teamleader Personbilsverkstad
Telefon 0910-73 85 24
Klicka för E-post

Garantiansvarig

Jonas Staflund

Servicemarknadschef
Telefon 0910-73 85 02
Klicka för E-post