Personlig service

Att den som utvecklat och tillverkat en bil också servar den bäst känns kanske uppenbart. Men att ge bra service handlar också om att förstå sina kunder. I vårt fall Volvo och Renaultägare. Därför har vi anpassat vår service efter dig, ditt liv och din bil.

Så här går det till

Via webben kan du själv hitta en ledig tid som passar dig, öppet dygnet runt. Om du behöver hjälp att boka en service och/eller har frågor kan du ringa till våra kundmottagare. Vill du hellre kontakta någon av våra personliga servicetekniker så hjälper de dig.

Vi erbjuder dig personlig service, välutbildad personal som snabbt och effektivt hjälper dig att åtgärda problem med bilen. Verkstaden är dessutom auktoriserad att genomföra efterkontrollbesiktning.

Forslunds hyrbil

Du ska inte behöva vara utan bil när din egen är på service. Därför har vi gjort det enkelt för dig att hyra en annan bil under tiden. Du får hyra bilen till ett fast och förmånligt pris och i hyran ingår 10 fria mil, bränsle tillkommer.
Tala med din Personliga Servicetekniker när du bokar tid, så står en servicehyrbil till ditt förfogande när du kommer.

För bokning hyrbilar kontakta Robin på tel: 0910-73 85 75 eller via mail rekond@forslunds.se

Boka tid, Via webben kan du själv hitta en ledig tid som passar dig, öppet dygnet runt.

Boka online
Via personlig servicetekniker

Betala med CarPay

Med appen CarPay kan du betala verkstadsnotan direkt med mobilen. I CarPay kan du enkelt välja delbetalning samt även ändra din kreditgräns om du behöver. Självklart kan du passa på att lösa in eventuell bonus. Läs mer på carpay.se