Inga kompromisser.

Forslunds saluför väl genomtänkta transportbilar som finns där hela vägen – både privat som i företaget. Allt från små rymliga, smidiga skåpbilar till större, komfortabla persontransportbilar. Det finns till och med en variant som täcker nära nog båda kraven.

Våra transportbilar är skapade för att passa din verksamhet – varje dag. Praktiska, välutrustade, bränslesnåla och driftsäkra.

För mer information prata med vår dedikerade transportbilsäljare.

Kangoo

Upptäck designen.

Vill du ha en stilfull transportbil? Den nya designen, som införlivar Renaults nya varumärkesidentitet, gör KANGOO Express till det rätta nyttofordonet för dig. Renault KANGOO Express finns även i en mängd versioner och har ett antal praktiska funktioner.

Dina arbetsresor blir behagligare än någonsin! Med två, tre eller fem sittplatser, tre längder och möjlighet att välja den 100 % eldrivna Z.E.-versionen erbjuder Renault KANGOO Express ett stort antal modeller för att uppfylla alla dina verksamhetsbehov.

Pris från 172 000 kr

Trafic

Visa din professionalism.

Vill du ha en bil som klarar varje dags utmaningar? Lita på Renault TRAFIC. De dynamiska och robusta linjerna ger uttryck för bilens många styrkor. Komforten har utformats med dig i åtanke. Här möts du av justerbar inställning för stol och ratt, många förvaringsfack och praktisk utrustning.

Vi har tänkt på allt för att du ska få det så bekvämt som möjligt. Skräddarsydda funktioner. Utnyttja rymden i Renault TRAFIC på bästa sätt. Här finns bästa tänkbara lastlösningar – vare sig du arbetar med varu- eller persontransport!

Pris från 252 000 kr

Master

Stark och effektiv.

Anpassa Renault MASTER efter dina behov. Eftersom du har över 350 olika versioner att välja mellan har du otaliga möjligheter att få den exakt som du vill ha den. Flak. Skåp. Gavellyft. Kyld. Färdtjänst. Det finns nästan inga gränser.

Dynamisk logotyp, uttrycksfulla strålkastare, nydesignade linjer … Inte bara transportbil. Renault MASTER är ditt visitkort. Låt alla veta att du menar allvar!

Pris från 292 000 kr

Alaskan

Pickup your business!

Alaskan är en riktig naturkraft, utformad för att klara tuffa utmaningar och tung laster både på jobbet och fritiden. Baklämmen klarar upp till 500 kg, för enklare lastning och lossning. Ett mycket välgenomtänkt surrningssystem med fyra krokar som kan röra sig utefter flakets hela längd håller lasten säkert på plats. En pålitlig arbetshäst som kan bogsera upp till 3,5 ton och ta upp till ett ton på flaket.

Fall för den muskulösa designen

Renault ALASKAN kräver respekt.
Imponerande framparti, bred kylargrill med kromfinish, C-formad ljussignatur med Full LED-teknik, muskulösa sidor och skulpterade hjulhus … Den eleganta och kraftfulla designen förkroppsligar vår varumärkesidentitet.

Stylingen på Alaskan lämnar inget åt slumpen. Här finns allt du förväntar dig av en stark, mångsidig bil, inklusive 18-tums diamantslipade lättmetallfälgar, sidoblinkers med kromad sarg och den karakteristiskt sportiga, C-formade ljussignaturen. De välformade stötfångarna, de atletiska linjerna och de breda skärmarna talar sitt tydliga språk: Alaskan har utformats för att klara de allra tuffaste vägarna. En riktig terrängbil med matchande yttre.

Dennis Hjelte

Renault & Dacia-ansvarig
Telefon 0910-73 85 11
Klicka för E-post