Din nästa bil. Utvald av oss.

Volvo Selekt är en bil som både ser ut och känns som en helt ny Volvo, men till priset av en begagnad bil. Därför ingår också Selekt-garanti som motsvarar ungefär en nybilsgaranti. Alla Volvo Selekt-bilar är särskilt utvalda och certifierade av oss. Bilarna har fått genomgå utförliga kvalitetskontroller för att kvalificera sig till Selekt-standard och ger dig allt du kan förvänta dig när det gäller säkerhet, komfort och kvalitet.

Garanti.

Volvo Selekt är en nästan ny bil som dessutom är noggrant genomgången. Därför ger vi samma garantier som då bilen var ny – 24 månader eller till dess att bilen gått 3000 mil. Dessutom ingår Volvo Assistans, så att hjälpen aldrig är långt borta om olyckan skulle vara framme.

Nästan ny.

För att kvalificera sig som en Volvo Selekt-bil får den inte vara äldre än fem år och måste klara våra högt ställda krav på nybilsskick. Dessutom får den inte ha gått längre än 10 000 mil.

Kvalitet.

Alla Volvo Selekt-bilar har gått igenom ett omfattande kvalitetsprogram där över 100 punkter kontrolleras. Mjukvaran är uppdaterad och behöver något bytas används självklart Volvo Originaldelar.

Volvo On Call.

Volvos smartphone-app gör vardagen lite enklare. Du kan till exempel fjärreglera klimatet i din bil och du kan snabbt och enkelt få Volvo assistans vid punktering, motorstopp eller en olycka. Är bilen utrustad med Volvo on call ingår ett 24 månaders abonnemang.

Bytesrätt

Om det mot förmodan inte känns helt rätt när du rullar hem i din Volvo Selekt-bil får du 7 dagar eller 50 mils körning på dig att bestämma dig.* *Gäller from att bilen levererats. Lokala variationer kan förekomma.

Robin Forsman

Begagnatsäljare
Telefon
0910-73 85 19
Klicka för E-post

Fakta Volvo Selekt

ÅLDER Max 5 år.
MAX 10 000 mil.
GARANTI 24 mån/3 000 mil*.
VOLVO ASSISTANS 24 mån.
VOLVO ON CALL 24 mån**.

*Gäller från och med att bilen levererats. Lokala variationer kan förekomma. **24 mån fritt abonnemang för bilar utrustade med Volvo On Call.