Det bästa biltillbehöret – helt gratis!

Med ett Volvo- eller Renaultkort samlar du hela ditt bilägande på ett ställe, hos oss på Forslunds. Du kan använda Kortet i butik, verkstad, tvätt och när du tankar. Kortet har ingen årsavgift och är i övrigt avgiftsfritt. Har du inget är du välkommen in till oss så ordnar vi ett direkt!

5 fina fördelar när du betalar med kortet hos oss:

  1. Du får 5 % rabatt på verkstadsarbete och butiksinköp (gäller privatpersoner) när du betalar med ditt Volvo- eller Renaultkort från Forslunds. Gäller i våra verkstäder och butiker – kan ej kombineras med andra specialpriser eller erbjudanden.
  2. Med Forslundskortet blir det billigare att ta hand om din bil. Vi erbjuder 20% tvättrabatt . Rabatten gäller i automattvätten och när du tvättar din bil i vår miljöanpassade tvätt gör du även miljön en tjänst.
  3. När du handlar i butiken eller lämnar bilen till verkstaden har du möjlighet att be om att få köpbeloppet uppdelat på 4 månader räntefritt utan avgifter. Då får du 1/4 av beloppet uppfört på var och en av de kommande fyra månadernas kontoutdrag. För några produkter i Volvobutiken erbjuds utökad tid för räntefri delbetalning. Ett räntefritt köp kan du när som helst omvandla till vanligt kreditköp. I det fallet betalar du givetvis ränta på den utnyttjade krediten.
  4. Varje gång du betalar med ditt Forslundskortet får du upp till 1,5 bonuspoäng för varje krona du handlar för. När du når 5 000 poäng får du automatiskt hem en värdecheck på 50:- som du kan använda hos oss! Ju fler tjänster som kopplar till kortet, desto fler poäng får du. Har du Volvokort med Visa får du poäng var helst i världen du använder kortet.
  5. Med Forslundskortet får du alltid 10 öre/liter i rabatt på bensin, etanol och diesel när du tankar hos oss.

Frågor angående Volvokortet?

Forslunds i Skellefteå AB
Box 746
931 27 Skellefteå

Växel 0910-73 85 00
E-post info@forslunds.se

CarPay

Volvokortet

Volvokortet är ett kostnadsfritt kreditkort som gör ditt liv med bilen lite enklare. Kombinera det med CarPay och du har en vinnande kombination – smartare bilekonomi helt enkelt! Och du vet väl att du inte behöver äga en Volvo för att ha ett Volvokort? Ansök enkelt med BankID.

Med appen CarPay förenklas bilekonomin

CarPay är en app från Volvofinans Bank som skapar ännu mer värde för alla som har Volvokort och Renaultkort. I CarPay kan du ansöka om och aktivera nytt kort och får sedan enkel och tydlig översikt över hela din bilekonomi. Har du redan ett kortkonto loggar du in och kan se allt från saldo och korttransaktioner till sparkonto, billån, leasing, lokala erbjudanden och inte minst intjänad bonus.

Dina bonuscheckar samlas också i CarPay och du kommer enkelt åt dem direkt i mobilen. En nyhet som bara erbjuds i CarPay är att du kan lösa in dina bonuscheckar mot drivmedel när du tankar på Tanka. Summan på din inlösta bonuscheck dras av från din nästa tankning och syns på nästa faktura.

Ladda ner CarPay i App Store eller på Google Play. Läs mer på carpay.se.